top of page

HEB IK EEN HERNIA?

Beantwoordt de volgende vragen en druk na het beantwoorden op de knop "Resultaat" onderaan het formulier. Kijk bij de uitslag en ervaar hoe waarschijnlijk het is dat uw klachten door een hernia veroorzaakt worden.

Test van Lasegue of Straight Leg Raise Test

De Lasegue-test geeft een indicatie of u mogelijk een hernia heeft. Om de test van Lasegue uit te voeren, gaat u plat op uw rug liggen. Vraag iemand om een van uw benen langzaam op te tillen met uw knie recht. Als u een hernia heeft, kan er een scherpe pijn in het been optreden. Als dit gebeurt voordat u uw been 60° hebt opgetild, is een hernia zeer waarschijnlijk.​​

Simons Alkati Ehl Simons beste neurochirurg

Hernia-weg: de expert voor uw rug en nek

Nederland's eerste adres voor herniaoperaties
Meer dan 22.000 geopereerde patiënten zijn nu
tevreden zonder hernia
Meer dan 99% zou indien nodig de zelfde operatie weer ondergaan

Vergoed door de meeste Nederlandse zorgverzekeraars

Expertise geeft zekerheid!​

Ons interdisciplinaire team is gespecialiseerd in de behandeling van hernia's, stenosen en instabiliteit van rug en nek.

ga naar Zorgkaart Nederland
waarderingen
9,6 uit 10
(>350 waarderingen)

29 maart 2024

Ik kwam binnen met een rolstoel
en liep vrijdag zelfstandig naar buiten

"Zeer tevreden over snelheid deskundigheid en vooral ook vriendelijkheid van artsen d’r Simons en zijn team en verpleegkundigen van Atos MediaPark Klinik Keulen. Op maandag een afspraak woensdag consult met alle met nadruk alle onderzoeken en donderdag operatie en vrijdag naar huis Ik kwam binnen met een rolstoel en liep vrijdag zelfstandig naar buiten Niets dan lof."

Pijnvrij in drie stappen

Uw wervelkolomspecialisten in Nederland en Keulen

1

Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Dan kunnen we de komende dagen een afspraak inplannen.

2

Ons team ontvangt u en begeleidt u door de verschillende stappen. Naast een uitgebreid gesprek vindt er een neurologisch onderzoek plaats en wordt (indien nodig) een MRI gemaakt. Onze organisatie maakt het mogelijk dit in een tijdsbestek van een halve dag te doen.

3

De MRI beelden bekijkt u vervolgens samen met een van onze herniaspecialisten. De diagnose en uw mogelijkheden worden besproken en wij kunnen deze vervolgens zeer snel implementeren.

bottom of page