top of page

WIE ZIJN WIJ

MVZ RÜCKENDOC GmbH - Hernia weg
De professional voor uw rug

Onze praktijk "Rücken-Doc" en "Hernia-weg" werd in 1994 opgericht in de Kliniek am Ring en verhuise in 2001 naar de MediaPark Kliniek in Keulen. Sindsdien behandelen wij chronische en acute rugklachten. Wij zijn gespecialiseerd in de behandeling van hernia's, de verwijdering van stenoses in het wervelkanaal en de stabilisatie van de wervelkolom.

Jaarlijks voeren wij ongeveer 1400 wervelkolom-operaties uit

en wel tien keer zoveel patiënten behandelen wij uitsluitend conservatief.

Simons Alkati Ehl Simons.jpg

U wilt weten waar uw pijn vandaan komt, hoe u ervan af kunt komen en hoe u pijn in de toekomst kunt voorkomen?

Door een uitgebreid gesprek, lichamelijk onderzoek, elektrofysiologie en beeldvormende diagnostiek, zoals een MRI, speciale röntgenfoto's of een CT, vinden we de oorzaak van uw klachten.

Vervolgens kunnen we samen de mogelijkheden bespreken en een individueel en gestructureerd behandelplan opstellen.

Het beste team voor uw rug

Al vele jaren zetten wij ons volledig in voor het welzijn van onze patiënten en helpen we hen hun ruggezondheid te herstellen en te behouden. Ons ervaren en toegewijde team bestaat uit specialisten die zich uitsluitend richten op wervelkolomgerelateerde aandoeningen.

Om u een beter inzicht te geven in onze expertise, nodigen wij u uit om kennis te maken met de leden van ons team. Klik hier voor een overzicht van onze specialisten en deskundige medewerkers die dagelijks met passie en toewijding voor uw ruggezondheid zorgen.

bottom of page