top of page

Uw wervelkolomspecialisten
in Keulen en Nederland

Welkom bij uw wervelkolomspecialisten in Keulen en Nederland! Wij bieden snelle en hoogwaardige diagnostische en therapeutische diensten voor rugpatiënten. Ons ervaren team staat klaar om u te helpen met uw rugklachten en zorgen voor een passende behandeling.

C and P Simons Kölner Dom

Snelle afspraken
en uitgebreide diagnostiek
in Keulen

Bij onze kliniek in Keulen kunt u binnen de kortste keren een afspraak krijgen. Wij bieden uitgebreide neurologische onderzoeken en de mogelijkheid om op korte termijn een MRI te laten uitvoeren. De resultaten worden direct met een van onze specialisten besproken, zodat een passende therapie onmiddellijk in gang gezet kan worden. Vaak is dit al de volgende dag mogelijk. Neem contact met ons op via ons contactformulier of bel ons op 0049-221-9797345

Spreekuren in Nederland

MMC Echt

Wij zijn trots op onze samenwerking met het MMC Echt sinds 2012. Hier houd Drs. Patrick Simons twee keer per maand een rugspreekuur.

 

Voor afspraken in Echt, bel 0475 - 384 150 (keuze 3)

of stuur een e-mail naar echt@hernia-weg.com

Vergeet niet een verwijsbrief van uw huisarts mee te nemen!

P Simons
rugpijn

Vividus Venlo

Vanaf juni 2014 zijn er ook spreekuren in Venlo,

bij Vividus in de Van Millenstraat. Voor afspraken in Venlo, bel 06 - 18 22 94 57 of stuur een e-mail naar venlo@herniaweg.nl.

In Venlo houd Drs. Patrick Simons twee keer per maand een spreekuur.

Onze nauwe samenwerking met
Kliniek Lange Voorhout
bij Den Haag

Kliniek Lange Voorhout is een gerenommeerde kliniek in Nederland die gespecialiseerd is in diagnostiek en behandeling van rugklachten. Onze samenwerking met Kliniek Lange Voorhout gaat vele jaren terug.

 

In aanvulling op de samenwerking met het MMC Echt en Vividus Venlo, werken we ook nauw samen met Kliniek Lange Voorhout. Onze wervelkolomspecialisten kunen MRI-scans die bij Kliniek Lange Voorhout zijn gemaakt op afstand vanuit Keulen evalueren, waardoor een snelle diagnose en behandeling mogelijk is. Deze samenwerking stelt ons in staat om een uitgebreid scala aan diagnostische en therapeutische opties te bieden aan patiënten in zowel Keulen als Nederland.

 

Neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen met uw herstelproces.

Kliniek lange voorhout
mri van stenose

MRI-beelden van andere radiologen in Nederland

Niet alleen de radiologen van Echt en Kliniek Lange Voorhout kunnen ons uw MRI-beelden online sturen. Als u een recente MRT heeft laten uitvoeren bij een andere radioloog in Nederland, kunnen zij ons ook de beelden toesturen. Onze wervelkolomspecialisten zullen deze beelden beoordelen en samen met u de juiste behandeling bespreken. U kunt uw radioloog verzoeken om uw MRI via TWIIN binnen nederland naar 'Herniaweg' een subadres van de kliniek Lange Voorhout te sturen. Wij kunnen deze dan vanuit Keulen inzien. 

Wacht niet langer en neem nu contact met ons op voor een snelle en effectieve behandeling van uw rugklachten. Ons ervaren team van wervelkolomspecialisten staat klaar om u te helpen en u de zorg te bieden die u nodig heeft om uw rugproblemen aan te pakken en te overwinnen.

bottom of page