Verzekeringen

De praktijk Drs Patrick Simons heeft een heel goede samenwerking met vele nederlandse verzekeraars.

Met de vroegere UVIT groep (Univé, VGZ, IZA en TRIAS) bestaat al vele jaren een uitstekend contact. Dit heeft ertoe geleid, dat naast het consult met MRI en de hernia-operaties aan rug en nek, nu ook poliklinische pijnbestrijding in het pakket zijn opgenomen. Sinds 2012 is Univé weer een aparte Zorgverlener. In 2016 heeft de VGZ-groep weer een nieuw contract aangeboden.

De samenwerking met de Multizorg Groep is uitstekend (steeds meer onderdelen van Multizorg treden toe, de actuele informatie heeft Zorgloket Duitsland). Multizorg biedt bijna hetzelfde pakket aan voorzieningen als UVIT

Patienten bij CZ, Ohra en Delta lloyd verzekerd, word geadviseerd eerst in de Kliniek Lange Voorhout in Rijswijk op consult te gaan. Daar kan dan beslist worden of een operatie in Keulen nodig is.

De groep verzekeringen die onder Achmea vallen ( Groene Land, Zilveren Kruis, Interpolis, FBTO, Avero Achmea, Agis, OZF Achmea) hadden  een overeenkomst met de praktijk. Vanaf 2012 zijn alle contracten met het buitenland gestopt. U moet via de wachtlijstbemiddeling geholpen worden en een aanvraagformulier invullen. Er wordt dan per geval beslist. U mag natuurlijk ook komen en eerst zelf de kosten betalen, onze prijzen zijn vergelijkbaar met de nederlandse tarieven, vraag even via ons contactformulier na, wij sturen u dan de Offerte, die u nodig heeft.