Contact in NL

U kunt direct contact opnemen per e-mail (contactformulier) en naar Keulen komen. Er is tevens een nauw samenwerkingsverband met meerdere Nederlandse specialisten op het gebied van rugklachten.

Robert Boelen, arts, is verbonden aan de Kliniek Lange VoorhouT in Den Haag (tel: 070 - 363 1902). De Kliniek is een Zelfstandig  BehandelCentrum voor patiënten die klachten hebben m.b.t. het bewegingsapparaat. Collega Boelen behandelt intensief rugklachten. Patienten, die niet reageren op conservatieve therapie maar bij wie een duidelijke operatieindicatie is vastgesteld, worden o.a. naar Keulen doorverwezen.  Drs. Simons werkt ook bij de Kliniek Lange VoorhouT.

Ook via Zorgloket Duitsland is er een snelle weg naar Keulen. Belangrijk is te weten dat Drs. Patrick Simons als neurochirurg is geregistreerd bij de Nederlandse Specialistencommissie. Uitgebreide Informatie over de neurochirurgische ingreep alsmede postoperative adviezen worden vanzelfsprekend op verzoek verstrekt.

Het MMC in Echt heeft veel ervaring met rugpatienten. In het MMC kan op korte termijn een MRI gemaakt worden. Patrick Simons heeft er twee keer per maand spreekuur.

In Venlo is er een uitstekende samenwerking met Erik Wolters, Chiropractor en oprichter van Vividus. Patrick Simons heeft daar twee keer per maand spreekuur.

In Maasbracht werkt Ben de Bot als orthomanueel arts. Dr. de Bot is zeer ervaren in orthomanuele therapie. Hij heeft bovendien een heel goede kijk op de rug en weet perfect in te schatten wanneer er bij rugklachten sprake is van een hernia. De samenwerking met het Medisch Orthomanueel Centrum Maasbracht is uitstekend.

Michiel Schepers, manueel arts, is verbonden aan de Rugpoli Twente in Delden en de Rugpoli Velp.

Informeer in ieder geval uw huisarts voor u naar Keulen gaat. Ik ben ervan overtuigd dat ook andere Nederlandse artsen (velen hebben dat al gedaan) zullen doorverwijzen naar Keulen na het lezen van deze website.